Ε.ΚΕ.ΒΙ.
01. To EKEBI
02. Προώθηση της ανάγνωσης
03. Προβολή στο εξωτερικό
04. Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
05. Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου
06. Ενίσχυση Δημιουργών - Επαγγελματιών
07. Τεκμηρίωση - Βιβλιοθήκες - Έρευνες
08. Τράπεζα δεδομένων - Αρχεία
09. Εκδόσεις του ΕΚΕΒΙ
10. Νομικά θέματα
 
ΑΡΧΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ SITE MAP LINKS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
H ταυτότητα
Στόχοι και δράσεις
Απολογισμός δράσεων / Οικονομ. στοιχεία
Γραφείο Τύπου
Επικοινωνία
01. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 10ης ΔΕΒΘ
Αναζητήστε τις φωτογραφίες σύμφωνα με την ημερομηνία ή τον τίτλο της εκδήλωσης  

02. Παράταση αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Φράσις» του ΕΚΕΒΙ
Η Επιτροπή του Προγράμματος «Φράσις» του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) συνεδρίασε στις 13 Μαΐου αποφασίζοντας να παραταθεί έως τις αρχές Ιουνίου η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερόμενους εκδοτικούς οίκους, φορείς, πνευματικά ιδρύματα και πολιτιστικούς οργανισμούς του εξωτερικού για την επιχορήγηση μεταφράσεων Ελλήνων συγγραφέων.  

03. 10η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Αντίστροφη μέτρηση για το «άνοιγμα των πυλών»
Τα εγκαίνια της Εκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16 Μαΐου (ώρα: 7.30 μ.μ.), στην κεντρική πλατεία της Έκθεσης.  

04.  10η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (16 -19 Μαΐου 2013)
Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων της 10ης ΔΕΒΘ.  

05. 10η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης - 16 έως 19 Μαΐου 2013
Η Έκθεση ετοιμάζεται σ’ εντατικούς ρυθμούς από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, με γνώμονα το γεγονός ότι αποτελεί κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για εκδότες, συγγραφείς, βιβλιόφιλους και άλλους επαγγελματίες του κλάδου.  

06. «Φράσις» - Πρόγραμμα επιχορήγησης μεταφράσεων ελληνικών βιβλίων σε ξένες γλώσσες
Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και του νέου ΔΣ του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου θα επαναλειτουργήσει το πρόγραμμα «Φράσις» με καινούργια Επιτροπή.  

07. Τα Εργαστήρια Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ
Από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου διευκρινίζεται ότι η λειτουργία των Εργαστηρίων Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ έχει προς το παρόν ανασταλεί και σε κανέναν δεν έχει παρασχεθεί το δικαίωμα να παρουσιάζεται ως συνεχιστής. Σχετικά με το θέμα έχει αποσταλεί εξώδικο προς το βιβλιοπωλείο που εμφανίζεται με διαφημίσεις ως συνεχιστής των Εργαστηρίων που επί σειρά ετών λειτούργησαν με επιτυχία από το ΕΚΕΒΙ.  
Ο Υπουργός Πολιτισμού κύριος Μιχάλης Λιάπης και η Διευθύντρια του ΕΚΕΒΙ κυρία Κατρίν Βελισσάρη παρουσίασαν σήμερα 29/01/08, ώρα 11.30, στο αμφιθέατρο του ΥΠΠΟ το πρόγραμμα της 1ης Έκθεσης Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου. Ο Υπουργός κ. Λιάπης ανακοίνωσε επίσης τον νέο Πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΕΒΙ κύριο Πέτρο Μάρκαρη.

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
1-4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006
/ HELEXPO / ΑΘΗΝΑΑθήνα, 29/01/08


Δ
ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά έγγραφα:
Αναλυτικό Πρόγραμμα Έκθεσης
Ομιλία Διευθύντριας ΕΚΕΒΙ κας Βελισσάρη.

Μια μεγάλη βιβλιο-γιορτή
αφιερωμένη αποκλειστικά στα παιδιά και στους εφήβους !


Με κεντρικό σύνθημα «Το διάβασμα είναι δικαίωμα κάθε παιδιού» η 1η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχθεί τα παιδιά και του εφήβους στη μεγάλη, αποκλειστικά δική τους, βιβλιο-γιορτή!

Με χιλιάδες βιβλία και ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει εργαστήρια, συναντήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και εικονογράφους, παιδικές παραστάσεις, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, εκθέσεις, και την Ολλανδία τιμώμενη χώρα, η Έκθεση μας υπόσχεται ένα τετραήμερο φεστιβάλ γεμάτο εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις!

Η καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει αφού η αφίσα της Έκθεσης κυκλοφορεί σε όλη την Αττική, στις στάσεις λεωφορείων και στο ΜΕΤΡΟ, ενώ 60 λεωφορεία κυκλοφορούν ντυμένα στα χρώματα της Έκθεσης. Το τηλεοπτικό σποτ που ζωντανεύει το κοριτσάκι της αφίσας μεταδίδει από τις οθόνες της τηλεόρασης το μήνυμα της αγάπης για το βιβλίο.

Τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης, που διοργανώνουν το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ ) και το Υπουργείου Πολιτισμού (ΥΠΠΟ), από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2008 στις εγκαταστάσεις της ΗELEXPO, στο Μαρούσι, θα πραγματοποιηθούν στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου.

Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ (τη Δευτέρα έως τις 4 το απόγευμα) και είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους 3.300 τ.μ. (σε σχεδιασμό Δ. Χαλκιόπουλου), που περιλαμβάνουν την «παιδική γωνιά» (350 τ.μ.), το «στέκι των εφήβων» (100 τ.μ.) το αμφιθέατρο εκδηλώσεων και προβολών κ.ά. οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν:

Έκθεση παιδικών και εφηβικών βιβλίων

Χιλιάδες νέα και παλιότερα βιβλία από σημαντικούς έλληνες εκδότες
Έκθεση παλιών παιχνιδιών από τη συλλογή του ΕΛΙΑ
Μια νοσταλγική περιπλάνηση με παλιά αγαπημένα παιγνίδια από τις δεκαετίες ‘30, ’40 και ‘50 και σπάνιες εκδόσεις της ίδιας περιόδου

Το περίπτερο της τιμώμενης χώρας Ολλανδίας
με εξαιρετικές εκδόσεις και εργαστήρια από διάσημους Ολλανδούς εικονογράφους

Έκθεση εικονογράφων «Dutch Treats»
Η πολυταξιδεμένη έκθεση «Dutch Treats» περιλαμβάνει 84 έργα 13 σύγχρονων Ολλανδών εικονογράφων. Αφού απέσπασε εξαιρετικές κριτικές στη Νέα Υόρκη, τη Μασαχουσέτη αλλά και στην Ευρώπη η έκθεση θα παρουσιαστεί και στην Αθήνα στο πλαίσιο της ΕΠΕΒ (σε διοργάνωση του Foundation for the Production and Translation of Dutch Literature)

Προβολές ταινιών μικρού μήκους
Ταινίες από το πρόγραμμα Camera Zizanio του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους

70 σχεδόν εκδηλώσεις για παιδιά και εφήβους
Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει: παιδικές παραστάσεις, συναντήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και εικονογράφους, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, εργαστήρια, εκθέσεις, με κεντρικό θέμα τη σχέση του βιβλίου με τις άλλες τέχνες (μουσική, κινηματογράφος, θέατρο, μουσική, ζωγραφική, χορός)

αλλά και για εκπαιδευτικούς και γονείς
Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν μια ημερίδα φιλαναγνωσίας με θέμα «Εγώ διαβάζω... εσύ;» ή να ενημερωθούν και να συζητήσουν πώς μπορεί να οργανωθεί μια Λέσχη Ανάγνωσης με έξυπνους και δοκιμασμένους τρόπους που θα μυήσουν τα παιδιά και τους εφήβους στο συναρπαστικό κόσμο των βιβλίων.
• και μια συναυλία για όλους
Αφρικάνικα κρουστά και μουσικές από όλο τον κόσμο από τα «Κρουστά της Τάκη» την Κυριακή Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα


ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ: Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αττικής Helexpo Palace Λεωφ. Κηφισίας 39, 151 23 - ΜΑΡΟΥΣΙ Αθήνα

ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ &ΗΣΑΠ: «Δ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ»

Από εκεί το ΕΚΕΒΙ θα διαθέτει ένα μικρό λεωφορείο που θα μεταφέρει τους επισκέπτες με τακτικά δρομολόγια και στάση στο parking του Ολυμπιακού Σταδίου, προς και από το κτήριο της Έκθεσης.

Συμμετέχουν οι εκδότες:
ΑΓΚΥΡΑ, ΑΚΡΙΤΑΣ, ΑΓΡΑ, ΔΙΠΤΥΧΟ, ΕΛΛ.ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ, ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ, ΚΕΔΡΟΣ, ΚΙΡΚΗ, ΛΙΒΑΝΗ, ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ΜΙΝΩΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΩΣΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, SUSAETA, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ΠΑΤΑΚΗΣ
Στο ομαδικό περίπτερο: LIBRO, ΣAΚΚΑΛΗΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΑΙΣΩΠΟΣ, ΖΗΤΤΗ

Συμμετέχουν επίσης με περίπτερο:
ΕΛΙΑ, ΕΡΤ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΑΦΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ


ΕΚΘΕΣΗ ΟΛΛΑΝΔΩΝ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΩΝ «DUTCH TREATS»


Η Έκθεση «DUTCH TREATS : ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΙ» αναδεικνύει τα διαφορετικά στυλ 13 κορυφαίων Ολλανδών καλλιτεχνών, που έχουν αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση μέσα από τις εικονογραφήσεις τους σε παιδικά βιβλία. Η Έκθεση περιέχει 84 έργα, από τα μέσα του περασμένου αιώνα έως και σήμερα, προσφέροντας στους λάτρεις της Τέχνης, κάθε ηλικίας, μία μοναδική περιήγηση στον μαγικό κόσμο των Ολλανδών εικονογράφων.
Οι διεθνούς φήμης σχεδιαστές Dick Bruna (δημιουργός του διάσημου κούνελου Miffy), Fiep Westendorp και Max Velthuijs (
βραβεύτηκε με το HANS CHRISTIAN ANDERSEN Award το 2004)έχουν διακριτικό στυλ και έξυπνες ιστορίες στα βιβλία τους. Τα λαμπερά, φωτεινά χρώματα και το τονισμένο περίγραμμα είναι η σφραγίδα του Bruna, στην πασίγνωστη «Miffy». Το έργο του Velthuijs περιλαμβάνει αρμονικές και απλές συνθέσεις, με πιο γνωστή αυτή του «Frog», όπου η φωτεινότητα των μορφών δίνει χαρούμενες νότες.
Η Westendorp χρησιμοποιεί έντονα γραφικά και εικονικές σιλουέτες στα εκκεντρικά, χιουμοριστικά κολάζ των ταραχοποιών «Jip και Janneke». Οι δουλειές των Dieter και Ingrid Schubert, Hans de Beer, Annemarie van Haeringen, Philip Hopman, Yvonne Jagtenberg, Ceseli Josephus Jitta και Tjong-Khing απεικονίζουν σκηνές από φανταστικές και καθημερινές περιπέτειες. Οι εξπρεσιονιστικές υδατογραφίες των Schubert δείχνουν ανθρωπομορφικά πλάσματα να εξερευνούνε το περιβάλλον, ρίχνοντας μια ματιά στον κρυμμένο κόσμο των ζώων.
Ο de Beer ανακατεύει το φως με σκιές, αποκαλύπτοντας τον δραματικό τόνο και τις μυστηριώδεις πτυχές της περιπλάνησης στον «Alexander the Great», την ιστορία ενός γενναίου ποντικού που αντιστέκεται στην απειλή μιας γάτας. Δημιουργικές απεικονίσεις της φυσικής κίνησης συχνά εμφανίζονται στα έργα των Henstra, Jitta και Weve, με χαρακτήρες και σκηνές που ξεχειλίζουνε από ενεργητικότητα και ζωντάνια.ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΛΙΑ

ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


Η έκθεση “Νοσταλγική Περιπλάνηση στο Ελληνικό παιχνίδι” , θα σας ξαναγυρίσει κυρίως στις δύο πρώτες δεκαετίες μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν άνθισαν και οι πρώτες ελληνικές βιοτεχνίες κατασκευής παιχνιδιών, και υπήρξε μια πληθωρική παραγωγή παιδικών εντύπων καθαρά ελληνικής έμπνευσης και δημιουργίας.

Στην έκθεση παρελαύνουν μολυβένια στρατιωτάκια, τσίγκινα και ξύλινα παιχνίδια, πανηγυριώτικα, σφυρίχτρες, σβούρες, βατραχάκια, ροκάνες, χαρτοκοπτικές, ιδιοκατασκευές, καραγκιόζης, πρωτότυπα σχέδια και εικονογραφήσεις, λαϊκά παιδικά περιοδικά, παιχνίδια που καλύπτουν τη χρονική περίοδο από τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Θα έχετε, επίσης, την ευκαιρία να θαυμάσετε στις προθήκες της έκθεσης, προπολεμικά παιχνίδια πριν η παραγωγή τους οργανωθεί και μεταπολεμικά παιχνίδια των πρώτων ελληνικών εργοστασίων της δεκαετίας του 1950 – 1960 όπως των: Α.Α. (Ανανία Ανανιάδη), ΕΚΑΜ, ELVIP, FINO, Βασιλειάδη, Λύρα κ.ά. καθώς και τις χάρτινες συσκευασίες τους σ’ εντυπωσιακές διαφημιστικές απόπειρες της εποχής.

Αλλά ίσως το πιο ενδιαφέρον τμήμα της συλλογής αποτελεί το λαϊκό παιχνίδι, φτιαγμένο από ευτελή υλικά, πλούσια φαντασία και πολλή αγάπη.

Περιφερθείτε λοιπόν και αφεθείτε οικογενειακώς στις τρυφερές στιγμές που ανακαλούνται στη θέα αυτών των θραυσμάτων μιας πιο ανέμελης εποχής!


ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΣΤΟΝ H.P. LAGAVULINΔεκατρία χρόνια μετά το θάνατο του συγγραφέα H.P. Lagavulin (1894-1995), επτά συγγραφείς και επτά εικονογράφοι διοργανώνουν, σε συνεργασία με το ΕΚΕΒΙ, στα πλαίσια της 1ης Έκθεσης Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου, ένα τιμητικό αφιέρωμα στο έργο του.

Ποιος είναι ο H.P. Lagavulin
Ο H.P. Lagavulin είναι ένας από του κορυφαίους συγγραφείς παιδικών (και όχι μόνο) βιβλίων του περασμένου αιώνα, το έργο του οποίου σημάδεψε γενιές συγγραφέων και επηρέασε εικονογράφους όσο κανένας άλλος. Το όνομά του δεν είναι γνωστό στους ευρύτερους κύκλους λόγω της προσφιλούς τακτικής του να γράφει τα κείμενά του στα περιθώρια βιβλίων άλλων και, στη συνέχεια, να τα παραδίδει στα παλαιοβιβλιοπωλεία απ’ όπου και τα αποκτούσαν (με λίγη καλή τύχη) οι ανά τον κόσμο θαυμαστές του. Στην τακτική αυτή οφείλεται και η τεράστια επιρροή που άσκησε στους σύγχρονούς του λογοτέχνες, καθώς πλήθος ανθρώπων που σημάδεψαν τον 20ό αιώνα είχαν ανακαλύψει χειρόγραφα κείμενά του σε βιβλία που αγόραζαν δεύτερο χέρι.

Τι περιλαμβάνει το αφιέρωμα στον H.P. Lagavulin
- εκτενές βιογραφικό του Lagavulin
- αποσπάσματα έργων του
- βιβλία πάνω στα οποία έχει γράψει και εικονογραφήσει
- αφορισμούς
- σχόλια τρίτων για την προσωπικότητα και το έργο του
- φωτογραφικό υλικό (δικό του αλλά και τρίτων, στο οποίο απεικονίζεται)
- δεκατρείς πρωτότυπες εικόνες (όσα και τα χρόνια που λείπει από κοντά μας) εμπνευσμένες από αποσπάσματα έργων του που έχουν βρεθεί
- βίντεο με αποσπάσματα έργων του, εικόνες και μουσικές επηρεασμένες από αυτά
- συζήτηση με το κοινό, κατά την οποία οι συγγραφείς και εικονογράφοι θα αποκαλύψουν πώς γνώρισαν τον Lagavulin και πώς επηρέασε το έργο τους
- δραστηριότητα με τίτλο: «Στο μυαλό του H.P. Lagavulin», κατά την οποία θα επιχειρήσουμε να προσεγγίσουμε με βιωματικό τρόπο το πολυσχιδές του έργο.

Οι συγγραφείς και εικονογράφοι:

Βαβούρη Ελίζα, Βανέλλης Δημήτρης, Βερούτσου Κατερίνα, Γιαννακοπούλου Χαρά, Δεληβοριά Μυρτώ, Κατσαμά Ελένη, Κοκορέλη Αργυρώ, Μανδηλαράς Φίλιππος, Μπαχά Μάρια, Παπαθεοδούλου Αντώνης, Παπατσαρούχας Βασίλης, Πιπίνη Αργυρώ, Σταματιάδη Ντανιέλα, Στεφανίδη Φωτεινή.

ΥΓ1.
Ο H.P. Lagavulin είναι ένας συγγραφέας της φαντασίας μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Αφού τον φανταστήκαμε εμείς, υπάρχει! Είναι, άλλωστε, η δουλειά μας να κόβουμε πολύχρωμα κομμάτια από τον κόσμο της φαντασίας και να τα φέρνουμε στον δικό μας.

ΥΓ2.
Μπορεί κάποιοι να μην δείχνουν στην παιδική λογοτεχνία τη σοβαρότητα που της αξίζει, αλλά εμείς τη λατρεύουμε κι αποφασίσαμε να τη γιορτάσουμε επινοώντας ένα συνάδελφο και κάνοντας αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα: γράφοντας και εικονογραφώντας. Γιατί ο H.P. Lagavulin είναι ένας από μας. Όλοι μας!

ΥΓ3.
Όλα τα υστερόγραφα είναι εμπιστευτικά, απόρρητα και αυτοκαταστρέφονται μετά την ανάγνωσή τους.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ:
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΕΡΤ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - KOSMOS 93,6
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
KID’S FUN

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:
ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ (ΕΤΠΑ)
ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΥΠΠΟ)
(ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2000-2006)Αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης: http://www.childrensbookfair.gr/


To topPrintEmailBack
EΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΥΠOYΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
Ε.Π. 'ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ'
Χρήστης: [Είσοδος]


ΕΚΕΒΙ © 2008. Hellenic Ministry of Culture. All rights reserved.
Site designed by Digid / karamella, Developed by Globo S.A.