Ε.ΚΕ.ΒΙ.
01. To EKEBI
02. Προώθηση της ανάγνωσης
03. Προβολή στο εξωτερικό
04. Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
05. Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου
06. Ενίσχυση Δημιουργών - Επαγγελματιών
07. Τεκμηρίωση - Βιβλιοθήκες - Έρευνες
08. Τράπεζα δεδομένων - Αρχεία
09. Εκδόσεις του ΕΚΕΒΙ
10. Νομικά θέματα
 
ΑΡΧΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ SITE MAP LINKS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ανοιχτή γραμμή για την Ψηφιοποίηση
Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
01. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 10ης ΔΕΒΘ
Αναζητήστε τις φωτογραφίες σύμφωνα με την ημερομηνία ή τον τίτλο της εκδήλωσης  

02. Παράταση αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Φράσις» του ΕΚΕΒΙ
Η Επιτροπή του Προγράμματος «Φράσις» του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) συνεδρίασε στις 13 Μαΐου αποφασίζοντας να παραταθεί έως τις αρχές Ιουνίου η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερόμενους εκδοτικούς οίκους, φορείς, πνευματικά ιδρύματα και πολιτιστικούς οργανισμούς του εξωτερικού για την επιχορήγηση μεταφράσεων Ελλήνων συγγραφέων.  

03. 10η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Αντίστροφη μέτρηση για το «άνοιγμα των πυλών»
Τα εγκαίνια της Εκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16 Μαΐου (ώρα: 7.30 μ.μ.), στην κεντρική πλατεία της Έκθεσης.  

04.  10η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (16 -19 Μαΐου 2013)
Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων της 10ης ΔΕΒΘ.  

05. 10η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης - 16 έως 19 Μαΐου 2013
Η Έκθεση ετοιμάζεται σ’ εντατικούς ρυθμούς από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, με γνώμονα το γεγονός ότι αποτελεί κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για εκδότες, συγγραφείς, βιβλιόφιλους και άλλους επαγγελματίες του κλάδου.  

06. «Φράσις» - Πρόγραμμα επιχορήγησης μεταφράσεων ελληνικών βιβλίων σε ξένες γλώσσες
Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και του νέου ΔΣ του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου θα επαναλειτουργήσει το πρόγραμμα «Φράσις» με καινούργια Επιτροπή.  

07. Τα Εργαστήρια Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ
Από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου διευκρινίζεται ότι η λειτουργία των Εργαστηρίων Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ έχει προς το παρόν ανασταλεί και σε κανέναν δεν έχει παρασχεθεί το δικαίωμα να παρουσιάζεται ως συνεχιστής. Σχετικά με το θέμα έχει αποσταλεί εξώδικο προς το βιβλιοπωλείο που εμφανίζεται με διαφημίσεις ως συνεχιστής των Εργαστηρίων που επί σειρά ετών λειτούργησαν με επιτυχία από το ΕΚΕΒΙ.  

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
για την εκτέλεση του Υποέργου

«Αναπαραγωγή, Διανομή και Μεταφορά Υλικού Προβολής
της ΔΕΒΘ 2013»

 στο πλαίσιο της Πράξης «Διοργάνωση Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ 2011-2012-2013-2014)», στον Άξονα Προτεραιότητας «07 - Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΚΜ», του Επιχειρησιακού Προγράμματος, «Μακεδονία Θράκη», που συγχρηματοδοτείται, από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους - ΕΣΠΑ 2007 - 2013

 

ΑΔΑ: ΒΕ2Π469ΗΓ2-ΑΡΧ

Περίληψη προκήρυξης

Τεύχος προκήρυξης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) ανακοινώνει ότι η διενέργεια του ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού «Αναπαραγωγή, Διανομή και Μεταφορά Υλικού Προβολής της ΔΕΒΘ 2013» που είχε ορισθεί για τις 26-4-2013 και ώρα 12:00, στα γραφεία του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), στον 3ο όροφο του επί της οδού Αθανασίου Διάκου 4, Τ.Κ. 11742, Αθήνα, Ελλάδα, αναβάλλεται λόγω απεργίας των εργαζομένων του ΕΚΕΒΙ. Οι φάκελοι που κατατέθηκαν έχουν φυλαχθεί σε ασφαλές σημείο έως ότου παραδοθούν στην Επιτροπή Αξιολόγησης και Διενέργειας.Η νέα ημερομηνία και ώρα θα ανακοινωθεί άμεσα και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.


 

Διευκρινίσεις:

 1. Στη σελίδα 90 αναφέρεται ότι: Η Παρούσα Προσφορά δεσμεύσει τον Υποψήφιο Ανάδοχο για εκατόν είκοσι (120) ημέρες από την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού.

  Διευκρινίζεται ότι: Η Παρούσα Προσφορά δεσμεύσει τον Υποψήφιο Ανάδοχο για εκατόν είκοσι (120) ημέρες από την επομένη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού.


 

Ερωτήσεις - Απαντήσεις:

 • Ερώτηση 1 (ΑΠ 25955 4/4/2013)

  Στο Β Μέρος της προκήρυξης, στην παράγραφο 2.3.2 και συγκεκριμένα στη σελίδα 45, αναφέρεται ότι «Το πολιτιστικό πρόγραμμα θα διανεμηθεί ... και ως ένθετο στην Κυριακάτικη έκδοση εφημερίδων που θα προτείνει ο Ανάδοχος, μια εβδομάδα πριν την διενέργεια της Έκθεσης». Η υποχρέωση του αναδόχου σε αυτή την περίπτωση είναι μόνο να προτείνει στην Αναθέτουσα Αρχή μια Κυριακάτικη έκδοση εφημερίδας και να μεταφέρει το σχετικό υλικό;

  Απάντηση

  Ναι, η υποχρέωση του αναδόχου σε αυτή την περίπτωση είναι μόνο να προτείνει στην Αναθέτουσα Αρχή μια Κυριακάτικη έκδοση εφημερίδας και να μεταφέρει το σχετικό υλικό.


 • Ερώτηση 2 (ΑΠ 25955 4/4/2013)

  Στο Β Μέρος της προκήρυξης, στην παράγραφο 2.3.2 και συγκεκριμένα στη σελίδα 46 (επένδυση λεωφορείου ξενάγησης) αναφέρεται ότι θα τοποθετηθούν στο λεωφορείο ξενάγησης στην πόλη 2 banner. Χρειάζεται ο ανάδοχος να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του λεωφορείου και να πάρει τη σχετική άδεια;

  Απάντηση

  Όχι, ο ανάδοχος δεν χρειάζεται να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του λεωφορείου για να πάρει τη σχετική άδεια.

 


 

 

To topPrintEmailBack
EΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΥΠOYΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
Ε.Π. 'ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ'
Χρήστης: [Είσοδος]


ΕΚΕΒΙ © 2008. Hellenic Ministry of Culture. All rights reserved.
Site designed by Digid / karamella, Developed by Globo S.A.