E.KE.BI.
01. What is EKEBI?
02. The Book Market in Greece
03. Promoting Reading
04. Promotion Abroad
05. Support for authors - professionals
06. Documentation - Libraries - Research
07. Publications
:: Information for Chinese publishers ::
:: Information for Serbian publishers ::
HOME CONTACT
Writers' archive
Illustrators
Translators
Publishers
Booksellers
Libraries
Greek books in translation
[not yet translated]

 

Thessaloniki Book Fair

Frasis – the new translation funding programme for Greek books  


 

The Book Market in Greece 


 
   
x
aaa
x

28 records were found. Showing records 11-20.
Results per page:
Albanian
Literature
Livadhitis, Tasos. Fryn në udhëkry-qet e botës: poezi. [tr.by]: Aleks Çaçi. Tiranë: Naim Frashëri, 1978. 108p.
Original title: Φυσάει στα σταυροδρόμια του κόσμου
Language: Albanian
Subject: Literature - Poetry
Bibliographic entry only - book not available
Ludemis, Menelaos. Djaloshi numëron yjet: roman. [tr.by]: Spiro Mitrushi. Tiranë: Naim Frashëri, 1981. 252p.
Original title: Ένα παιδί μετράει τ' άστρα
Language: Albanian
Subject: Literature - Novels
Bibliographic entry only - book not available
Ludemis, Menelaos. Retë dendësohen: roman per femije. [tr.by]: Spiro Mitrushi. Tiranë: Naim Frashëri, 1981. 176p.
Original title: Συννεφιάζει
Language: Albanian
Subject: Literature - Novels
Bibliographic entry only - book not available
Mallamas, Llambros. Heronj të vegjël: tregime për fëmijë. [tr.by]: Llambro Ruci. Tiranë: Naim Frashëri, 1981. 76p.
Original title: Μικροί ήρωες
Language: Albanian
Subject: Literature - Short stories
Bibliographic entry only - book not available
Manikas, Giannis. Miqtë e mi, shihni Shqipërinë. [tr.by]: Llambro Ruci. Tiranë: Naim Frashëri, 1979. 54p.
Original title: Φίλοι μου, κοιτάξτε την Αλβανία
Language: Albanian
Subject: Literature
Bibliographic entry only - book not available
Mpenekos, Giannis. Eskili në prozë. [tr.by]: Llambro Ruci. Tiranë: Naim Frashëri, 1989. 125p.
Original title: Άπαντα Αισχύλου, Σοφοκλή, Ευριπίδη: Διασκευή σε πεζό λόγο
Language: Albanian
Subject: Literature
Bibliographic entry only - book not available
Mpenekos, Giannis. Sofokliu në prozë: Përshtatje nga origjinali. [tr.by]: Llambro Ruci. Tiranë: Naim Frashëri, 1989. 153p.
Original title: Άπαντα Αισχύλου, Σοφοκλή, Ευριπίδη: Διασκευή σε πεζό λόγο
Language: Albanian
Subject: Literature
Bibliographic entry only - book not available
Bumi-Papa, Rita. Një mijë vajza të vrara dhe poezi të tjera: poezi. [tr.by]: Aleks Çaçi. Tiranë: Naim Frashëri, 1985. 168p.
Original title: Χίλια σκοτωμένα κορίτσια
Language: Albanian
Subject: Literature - Poetry
Bibliographic entry only - book not available
Pjeridhis, Theodhosis. Simfonia qipriote: pjesë nga poema dhe vjersha të tjera: poezi. [tr.by]: Vasil Koçi. Tiranë: Naim Frashëri, 1981. 92p.
Original title: Κυπριακή συμφωνία
Language: Albanian
Subject: Literature - Poetry
Bibliographic entry only - book not available
Ricos, Janis. Njeriu me karafil dhe vjersha të tjera: poezi. [tr.by]: Aleks Çaçi. Tiranë: Naim Frashëri, 1972. 123p.
Original title: Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο
Language: Albanian
Subject: Literature - Poetry
Bibliographic entry only - book not available
« Previous   1 2 3   Next »
PrintPrintEmailBack
PROJECT CO-FUNDED
BY THE E.U. AND THE MINISTRY OF CULTURE.
O.P. 'INFORMATION SOCIETY’
User: [Login]


ΕΚΕΒΙ © 2008. Hellenic Ministry of Culture. All rights reserved.
Site designed by Digid / karamella, Developed by Globo S.A.