E.KE.BI.
01. What is EKEBI?
02. The Book Market in Greece
03. Promoting Reading
04. Promotion Abroad
05. Support for authors - professionals
06. Documentation - Libraries - Research
07. Publications
:: Information for Chinese publishers ::
:: Information for Serbian publishers ::
HOME CONTACT
Writers' archive
Illustrators
Translators
Publishers
Booksellers
Libraries
Greek books in translation
[not yet translated]

 

Thessaloniki Book Fair

Frasis – the new translation funding programme for Greek books  


 

The Book Market in Greece 


 
   
x
aaa
x

6 records were found. Showing records 1-6.
Results per page:
Albanian
Literature
Livadhitis, Tasos. Fryn në udhëkry-qet e botës: poezi. [tr.by]: Aleks Çaçi. Tiranë: Naim Frashëri, 1978. 108p.
Original title: Φυσάει στα σταυροδρόμια του κόσμου
Language: Albanian
Subject: Literature - Poetry
Bibliographic entry only - book not available
Bumi-Papa, Rita. Një mijë vajza të vrara dhe poezi të tjera: poezi. [tr.by]: Aleks Çaçi. Tiranë: Naim Frashëri, 1985. 168p.
Original title: Χίλια σκοτωμένα κορίτσια
Language: Albanian
Subject: Literature - Poetry
Bibliographic entry only - book not available
Papas, Nikos - Boumi-Papa, Rita - Vretakos, Nikiforos ... [et al.]. Poezi e re greke: poezi. [tr.by]: Aleks Çaçi · Editor Aleks Çaçi. Tiranë: Ndërmarrja shtetërore e botimeve, 1950. 44p.
Original title: (No original title)
Language: Albanian
Subject: Literature - Anthology
Bibliographic entry only - book not available
Ricos, Janis. Vdekjes nuk i besoj: poezi. [tr.by]: Spiro Çomora, Aleks Çaçi & Shaip Beqiri. Prishtinë: Rilindja, 1982. 291p.
Original title: (Selected works)
Language: Albanian
Subject: Literature - Poetry
Bibliographic entry only - book not available
Ricos, Janis. Njeriu me karafil dhe vjersha të tjera: poezi. [tr.by]: Aleks Çaçi. Tiranë: Naim Frashëri, 1972. 123p.
Original title: Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο
Language: Albanian
Subject: Literature - Poetry
Bibliographic entry only - book not available
Valetas, Kostas. Akrobatët: tregime. [tr.by]: Aleks Çaçi, Binal Kelmendi & Llambro Ruci. Prishtinë: Rilindja, 1990. 137p.
Original title: (Selected works)
Language: Albanian
Subject: Literature - Short stories
Bibliographic entry only - book not available
PrintPrintEmailBack
PROJECT CO-FUNDED
BY THE E.U. AND THE MINISTRY OF CULTURE.
O.P. 'INFORMATION SOCIETY’
User: [Login]


ΕΚΕΒΙ © 2008. Hellenic Ministry of Culture. All rights reserved.
Site designed by Digid / karamella, Developed by Globo S.A.
ankara escort ankaya escort