Ε.ΚΕ.ΒΙ.
01. To EKEBI
02. Προώθηση της ανάγνωσης
03. Προβολή στο εξωτερικό
04. Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
05. Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου
06. Ενίσχυση Δημιουργών - Επαγγελματιών
07. Τεκμηρίωση - Βιβλιοθήκες - Έρευνες
08. Τράπεζα δεδομένων - Αρχεία
09. Εκδόσεις του ΕΚΕΒΙ
10. Νομικά θέματα
 
ΑΡΧΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ SITE MAP LINKS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχείο συγγραφέων
Από το 18ο αιώνα μέχρι το 1935
Σύγχρονοι Έλληνες συγγραφείς
Φωτογραφικό λεύκωμα Giovanni Giovannetti
Φωτογραφικό λεύκωμα Πηνελόπης Μασούρη
Αρχείο λογοτεχνικών βραβείων
Αρχείο εικονογράφων
Αρχείο μεταφραστών
Αρχείο εκδοτών
Αρχείο βιβλιοπωλείων
Αρχείο βιβλιοθηκών
Αρχείο μεταφρασμένων ελληνικών βιβλίων
Αρχείο περιοδικών
Ανθολογία ελληνικής ποίησης
Αρχείο 'Βιβλίο & Τέχνη'
Επιστήμες του Ανθρώπου
Θεματικές Εκθέσεις
Αρχείο ημερίδων για βιβλιοθήκες
Κέντρα φιλοξενίας λογοτεχνών
Αρχείο κριτικών λογοτεχνίας
01. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 10ης ΔΕΒΘ
Αναζητήστε τις φωτογραφίες σύμφωνα με την ημερομηνία ή τον τίτλο της εκδήλωσης  

02. Παράταση αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Φράσις» του ΕΚΕΒΙ
Η Επιτροπή του Προγράμματος «Φράσις» του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) συνεδρίασε στις 13 Μαΐου αποφασίζοντας να παραταθεί έως τις αρχές Ιουνίου η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερόμενους εκδοτικούς οίκους, φορείς, πνευματικά ιδρύματα και πολιτιστικούς οργανισμούς του εξωτερικού για την επιχορήγηση μεταφράσεων Ελλήνων συγγραφέων.  

03. 10η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Αντίστροφη μέτρηση για το «άνοιγμα των πυλών»
Τα εγκαίνια της Εκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16 Μαΐου (ώρα: 7.30 μ.μ.), στην κεντρική πλατεία της Έκθεσης.  

04.  10η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (16 -19 Μαΐου 2013)
Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων της 10ης ΔΕΒΘ.  

05. 10η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης - 16 έως 19 Μαΐου 2013
Η Έκθεση ετοιμάζεται σ’ εντατικούς ρυθμούς από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, με γνώμονα το γεγονός ότι αποτελεί κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για εκδότες, συγγραφείς, βιβλιόφιλους και άλλους επαγγελματίες του κλάδου.  

06. «Φράσις» - Πρόγραμμα επιχορήγησης μεταφράσεων ελληνικών βιβλίων σε ξένες γλώσσες
Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και του νέου ΔΣ του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου θα επαναλειτουργήσει το πρόγραμμα «Φράσις» με καινούργια Επιτροπή.  

07. Τα Εργαστήρια Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ
Από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου διευκρινίζεται ότι η λειτουργία των Εργαστηρίων Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ έχει προς το παρόν ανασταλεί και σε κανέναν δεν έχει παρασχεθεί το δικαίωμα να παρουσιάζεται ως συνεχιστής. Σχετικά με το θέμα έχει αποσταλεί εξώδικο προς το βιβλιοπωλείο που εμφανίζεται με διαφημίσεις ως συνεχιστής των Εργαστηρίων που επί σειρά ετών λειτούργησαν με επιτυχία από το ΕΚΕΒΙ.  
Σύγχρονοι Έλληνες συγγραφείς
Χρήστου Παύλος (1958 - )

ΒιογραφικόΕργογραφίαΑπόσπασμα από το έργο τουΕμφάνιση όλων

Τελευταία ενημέρωση: 7/1/2013


Νέα Αναζήτηση
Βιογραφικό

O Παύλος Χρήστου γεννήθηκε στα Καμάρια Ευβοίας, εισήλθε στην Σχολή Ικάρων το 1976 και αποφοίτησε το 1980. Έχει σπουδές στη Στατιστική, στον Ηλεκτρονικό Αυτοματισμό, στα Ποιοτικά Πρότυπα Διοίκησης και Οργάνωσης, στον Προγραμματισμό και μεταπτυχιακά στις Στρατηγικές Σπουδές και Διεθνείς Σχέσεις. Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο ABERDEEΝ με θέμα «Ευρωαντλαντικές σχέσεις και συνεργασία με τη Ρωσία» και στο Πανεπιστήμιο του ΕSSEX με θέμα «Greek -Turkish relations in the new strategic-geopolitical environment». Είναι άμισθος επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών (Εργαστήριο Φυσικής) και έχει διατελέσει Εθνικός Αντιπρόσωπος και Εκπρόσωπος στον Ο.Α.Σ.Ε, Ν.Α.Τ.Ο, Ε.Ε, EUROCONTROL, Ο.Η.Ε, I.C.A.O, καθώς επίσης και σε Επιτροπές του νατοϊκού Συστήματος Διοίκησης και Ελέγχου.
Έχουν εκδοθεί τα βιβλία του: «Εθνική Στρατηγική, Ελληνοτουρκική Διένεξη», «Το Ευρωατλαντικό Σύστημα Ασφαλείας», «The Foreign Policy of Russia», «Η πολιτική των ΗΠΑ στην Ευρώπη και η νέα Αντίληψη Ασφαλείας τους», «Οι Σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας σε ένα Μεταβαλλόμενο Γεωπολιτικό Περιβάλλον», «Κείμενα Στρατηγικής», «Η Στρατηγική στον Πελοποννησιακό Πόλεμο», «Η εξέλιξη της Στρατηγικής στην Ευρώπη», «Το Νέο Στρατηγικό Δόγμα του ΝΑΤΟ».
Έχουν εκδοθεί Εγχειρίδια, Εργασίες, Μελέτες, Έρευνες του: «Εγχειρίδιο Ηλεκτρονικού Πολέμου», «Εγχειρίδιο ολοκληρωμένου Συστήματος Αεράμυνας», «Εγχειρίδιο Κατευθυνόμενων Βλημάτων και Αναχαίτισης Αεροσκαφών», «Εγχειρίδιο Διευκρίνησης», «Εγχειρίδιο Ενεργής Αεράμυνας», «Εργασία Οργάνωσης - Τυποποίησης, Μελέτη για την επέκταση της Ελληνικής Αιγιαλίτιδας Ζώνης», «Μελέτη για το Ελληνικό Σύστημα Αεράμυνας», «Μελέτη για τις Ελληνοτουρκικές διαφορές», «Επιχειρησιακή Μελέτη μεταφοράς και διανομής Αεροπορικής Εικόνας», «Επιχειρησιακή Έρευνα για θέματα χειρισμού Κρίσεων», «Νατοϊκή Εργασία για θέματα χειρισμού κρίσεων», «Νατοϊκή Εργασία του Συστήματος Αναφορών», «Νατοϊκή Εργασία για τις περιοχές ευθύνης», «Μελέτη Ελληνικού Συστήματος Διοίκησης Ενόπλων Δυνάμεων», «Εργασία Εθνικών Τηλεπικοινωνιών», «Μελέτη Εκτίμησης πιθανών απειλών», «Εργασία για θέματα Ελέγχου Πυρηνικών και Χημικής απειλής στο χώρο της Μεσογείου», «Εργασία Μελλοντικών απειλών βαλλιστικών πυραύλων», «Μελέτη Tactical Data Links», «Μελέτη για τη διαχείριση του εναερίου χώρου», «Εγχειρίδιο Παθητικής Αεράμυνας».

Συνδέσεις (links)

Βιβλιονέτ


PrintPrintEmailBack
EΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΥΠOYΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
Ε.Π. 'ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ'
Χρήστης: [Είσοδος]


ΕΚΕΒΙ © 2008. Hellenic Ministry of Culture. All rights reserved.
Site designed by Digid / karamella, Developed by Globo S.A.