|  | |  |
 |
02. Παράταση αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Φράσις» του ΕΚΕΒΙ | Η Επιτροπή του Προγράμματος «Φράσις» του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) συνεδρίασε στις 13 Μαΐου αποφασίζοντας να παραταθεί έως τις αρχές Ιουνίου η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερόμενους εκδοτικούς οίκους, φορείς, πνευματικά ιδρύματα και πολιτιστικούς οργανισμούς του εξωτερικού για την επιχορήγηση μεταφράσεων Ελλήνων συγγραφέων. |  |
07. Τα Εργαστήρια Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ | Από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου διευκρινίζεται ότι η λειτουργία των Εργαστηρίων Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ έχει προς το παρόν ανασταλεί και σε κανέναν δεν έχει παρασχεθεί το δικαίωμα να παρουσιάζεται ως συνεχιστής.
Σχετικά με το θέμα έχει αποσταλεί εξώδικο προς το βιβλιοπωλείο που εμφανίζεται με διαφημίσεις ως συνεχιστής των Εργαστηρίων που επί σειρά ετών λειτούργησαν με επιτυχία από το ΕΚΕΒΙ. |  |
|
| |
|
ITHACA Online |
Argyro Barbarigou makes a living by pleasing people with her cooking. Here she shares some of the best-loved recipes from her popular restaurant on Paros, as well as some tips on choosing and preparing ingredients. The dishes are based on Parian cuisine, interpreted with flair. With amateur chefs in mind, the author has chosen some of her simpler recipes, which are no less delicious for being easy. To start with the appetisers, amaranth adds tang to prawn rissoles while giant white beans in a beer batter make a tasty bite to nibble with an ouzo. Then comes seasonal fare: vine leaves stuffed with wild greens for spring; a spicy lobster stew to eat by the seaside in summer; an open mushroom pie with cheese and yoghurt for autumn; and beef cooked with chestnuts for a fireside meal in winter. Afters include fruit based-liqueurs, mastic-flavored almond cookies and lemon sorbet.
 | Copyright: Barbarigou Argyro & Livanis Publishing Organization 98 Solonos Street 106 80 Athens Tel.: +30 210 3661200 Fax: +30 210 3617791 Web Site: www.livanis.gr E-mail: sofia@livanis.gr |  |
|
|
|