|  | |  |
 |
02. Παράταση αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Φράσις» του ΕΚΕΒΙ | Η Επιτροπή του Προγράμματος «Φράσις» του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) συνεδρίασε στις 13 Μαΐου αποφασίζοντας να παραταθεί έως τις αρχές Ιουνίου η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερόμενους εκδοτικούς οίκους, φορείς, πνευματικά ιδρύματα και πολιτιστικούς οργανισμούς του εξωτερικού για την επιχορήγηση μεταφράσεων Ελλήνων συγγραφέων. |  |
07. Τα Εργαστήρια Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ | Από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου διευκρινίζεται ότι η λειτουργία των Εργαστηρίων Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ έχει προς το παρόν ανασταλεί και σε κανέναν δεν έχει παρασχεθεί το δικαίωμα να παρουσιάζεται ως συνεχιστής.
Σχετικά με το θέμα έχει αποσταλεί εξώδικο προς το βιβλιοπωλείο που εμφανίζεται με διαφημίσεις ως συνεχιστής των Εργαστηρίων που επί σειρά ετών λειτούργησαν με επιτυχία από το ΕΚΕΒΙ. |  |
|
| |
|
ITHACA Online |
Award-winning chef Vangelis Driskas takes readers into the process of producing popular recipes featured on his television shows. Month by month, he gives notes on ingredients, insights into the background of the dishes, and anecdotes from shows and trips. The cookery bug hit him young. As a teenager in his family’s patisserie he first experienced the excitement of transforming ingredients into something else, and he retains a passion for creative cuisine. He likes either to combine classic ingredients in a fresh way or to put unexpected items together. Different his recipes might be, but they are not difficult for an amateur cook, and his enthusiasm and can-do approach will encourage even the rankest amateur to try out these delicious dishes. There are light versions of knockout desserts like his strawberry sorbet without sugar, unusual mixes like salmon and courgettes in an ouzo and herb-flavoured batter, and surprise ingredients like mastic in beef rissoles.
 | Copyright: Vangelis Driskas & Patakis Publications 14 Valtetsiou Street 106 80 Athens Tel.: + 30 210 3650000 Fax: + 30 210 3650069 E-mail: info@patakis.gr Website: www.patakis.gr |  |
|
|
|