|  | |  |
 |
02. Παράταση αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Φράσις» του ΕΚΕΒΙ | Η Επιτροπή του Προγράμματος «Φράσις» του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) συνεδρίασε στις 13 Μαΐου αποφασίζοντας να παραταθεί έως τις αρχές Ιουνίου η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερόμενους εκδοτικούς οίκους, φορείς, πνευματικά ιδρύματα και πολιτιστικούς οργανισμούς του εξωτερικού για την επιχορήγηση μεταφράσεων Ελλήνων συγγραφέων. |  |
07. Τα Εργαστήρια Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ | Από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου διευκρινίζεται ότι η λειτουργία των Εργαστηρίων Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ έχει προς το παρόν ανασταλεί και σε κανέναν δεν έχει παρασχεθεί το δικαίωμα να παρουσιάζεται ως συνεχιστής.
Σχετικά με το θέμα έχει αποσταλεί εξώδικο προς το βιβλιοπωλείο που εμφανίζεται με διαφημίσεις ως συνεχιστής των Εργαστηρίων που επί σειρά ετών λειτούργησαν με επιτυχία από το ΕΚΕΒΙ. |  |
|
| |
|
ITHACA Online |
Diane Kochilas was born in New York to Greek parents and shares her time among Athens, Ikaria and the United States. Since 1993 she has written about gastronomy and restaurants for Ta Nea newspaper. She has published articles in several newspapers and periodicals abroad including The New York Times and Gourmet magazine. She is consultant chef to Pylos restaurant in New York and teaches at many cookery schools abroad. She runs her own cookery school, The Glorious Greek Kitchen, in Athens in winter and on Ikaria in summer. She regularly appears on television in Greece and the US and has presented Greek cuisine in Europe, Asia and Latin America. Her books include The Glorious Foods of Greece, which won the Jane Grigson Award from the International Association of Culinary Professionals.
|
|
|